De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is een fantastisch tweedaags Beach Handball toernooi voor alle leeftijdscategorieën. Het is tevens een NK kwalificatietoernooi voor dames- en herenteams vanaf de D-jeugd tot en met de senioren. Het toernooi wordt gespeeld op sportpark Vrijenbroek in Venlo. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 en 16 juni 2019!

NK kwalificatietoernooi

De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. Winnaars van de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup ontvangen minimaal 120 NK punten!

Op zaterdag 15 juni 2019 starten we met het NK kwalificatietoernooi voor de dames- en herenteams D-, en C-jeugd. Op zondag 16 juni 2019 strijden de dames- en herenteams B-, en A-jeugd en senioren voor de NK kwalificatie punten.

De teams in de categorieën dames en heren D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen zich inschrijven via www.beachhandball.nl.Let wel, VOL = VOL! Hulp nodig bij het inschrijven van de teams? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen jullie graag verder.

Breedtesporttoernooi

Naast een NK kwalificatietoernooi is de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup ook een breedtesporttoernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour, maar waar géén punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. Het toernooi wordt wel gespeeld volgens de IHF Beach Handball spelregels.

Op zaterdag 15 juni 2019 vindt het breedtesporttoernooi voor de gemengde E-, en gemengde D-jeugd plaats. In de vroege avonduren spelen de dames en heren recreantenteams.

De teams in deze categorieën kunnen zich inschrijven door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, ook hier geldt VOL = VOL!

Kabouterbeachfeest

Op ons Beach Handball toernooi willen wij graag de ruimte geven aan alle leeftijdscategorieën om een gezellig toernooi te spelen en/of kennis te laten maken met het Beach Handball. Voor de H-, en F-jeugd organiseren wij dan ook een kabouterbeachfeest. Op het kabouterbeachfeest kunnen de jongens en meisjes speelsgewijs kennis maken met Beach Handball. Daarnaast is er een springkussen aanwezig en is er voor de jongste handballertjes voldoende gelegenheid om zich enkele uurtjes in het zand te vermaken. Het Kabouterbeachfeest zal op zaterdag 15 juni of zondag 16 juni 2019 in de plaatsvinden.

Teams die zich willen inschrijven voor het kabouterbeachfeest kunnen dit doen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijfgeld

Voor het NK kwalificatietoernooi en het breedtesporttoernooi vragen wij per teaminschrijving de volgende bijdrage:

* E-jeugd en recreanten €17,50.
* D-, C-, B-, A-jeugd en senioren €22,50.

Het kabouterbeachfeest voor de H-, en F-jeugd is gratis.

Toernooireglement Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2018