Wae wuuert Gülickjeugtrio 2018?

Omdat ook wij de carnaval niet stilletjes voorbij willen laten gaan, organiseren Klaverblad Eksplosion ’71 en Olympia ’56 weer het Gülickbal 2018. Alle leden en vrijwilligers van Olympia ’56 en Klaverblad Eksplosion ‘71 zijn hier natuurlijk van harte welkom. Ook nu pakken we weer groots uit. Het wordt weer helemaal te gek. En omdat we iedereen willen laten meegenieten zijn ook ouders,broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om gezellig met ons mee te doen. Zo wordt het een echte familiehappening. Hoe meer mensen er komen, hoe gezelliger het wordt!

Het Gülickbal is dus voor iedereen en wordt gehouden op vrijdag 2 februari 2018 in de kantine van sporthal Gülick en is gratis. Vanaf 18.15 staat de deur open en gaat door tot ook de laatste de weg naar huis weer heeft gevonden. Natuurlijk zal er ook nu weer een nieuw Gülickjeugtrio worden uitgeroepen. Het Gülickjeugtrio 2018 wordt dit jaar om 18.41 uur onthuld. Mis het niet!

Het Gulickbal wordt ook dit jaar weer bezocht door alle Tegelse vastelaovesverenigingen: De Oeles, de Beerpiep, de Kaetelaers en de Boereraod. Maar pas echt leuk wordt het natuurlijk als jullie allemaal naar het bal komen! Dus haal je leukste, gekste of mooiste carnavalspakje tevoorschijn, want degene die het leukst verkleed is, gaat met een leuke prijs naar huis. Dit jaar mogen wij namelijk een Action Cam weggeven waarmee jij jouw carnaval in te gekke filmpjes vast kunt leggen. Gaaf hè? En uiteraard is er ook nu weer een DJ die zorgt voor gezellige vastelaovendmuziek.

Het wordt weer een te gekke avond, mis het niet!