Klaverblad KidsDay en bezoeken topwedstrijd in de Beneleague

Vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 staan voor alle jeugdleden van Klaverblad Eksplosion ’71 volledig in het teken van handbal!

Op vrijdagmiddag 19 januari 2018 organiseren we een KidsDay. Alle jeugleden tot en met (ongeveer) 12 jaar van onze handbalvereniging zijn hier natuurlijk van harte welkom! En op zaterdagavond 20 januari 2018 gaan we met z’n allen naar Panningen om te kijken naar een topwedstrijd in de Beneleague: Herpertz/Bevo hc tegen Kras/Volendam.

Wat gaan we doen?

Omdat handballen bij Klaverblad Eksplosion ’71 helemaal te gek is, willen wij graag vrienden en vriendinnen de kans geven om kennis te maken met handbal en met jouw sportvereniging. Iedereen die zich opgeeft voor de KidsDay mag zoveel vrienden en vriendinnen meenemen als hij of zij maar wilt. Zij mogen dan, net als onze leden, de hele middag gratis mee komen doen. En ook deze keer pakken we weer groot uit, het wordt dus weer helemaal te gek! We krijgen zelfs bezoek van special guests uit de (top)handbalwereld! Dat wil je niet missen!

Voor wie, hoe laat en waar?

De KidsDay is voor iedereen tot en met (ongeveer) 12 jaar en wordt gehouden op vrijdagmiddag 19 januari 2018. Vanaf 16.30 uur staat de deur open en het programma duurt tot ongeveer 19.00 uur. De hele activiteit vindt plaats in sporthal Gülick in Tegelen. Als er ouders zijn die graag willen komen kijken, zijn ze ook van harte welkom! Hoe meer mensen aanwezig zijn, hoe gezelliger het wordt!

Op zaterdagavond 20 januari 2018 gaan we naar Panningen voor de wedstrijd Herpertz/Bevo hc tegen Kras/Volendam. Hiervoor verzamelen we om 18:15 uur bij sporthal Gülick, de wedstrijd begint om 19:00 uur. De entree van de wedstrijd wordt betaald door onze vereniging!

Meld je aan!

Wil jij meedoen aan de KidsDay? Neem dan ook minimaal één vriend of vriendin mee die niet op handbal zit. Dat is natuurlijk geen probleem, want jij wilt al jouw vrienden en vriendinnen laten zien hoe leuk handbal is bij Klaverblad Eksplosion ’71! Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 januari 2018

Het wedstrijdbezoek bij Herpertz/Bevo hc is mogelijk voor alle eigen jeugdleden (ook als je niet aan de KidsDay kan meedoen) én alle vrienden en vriendinnen die op vrijdag 19 januari 2018 meedoen aan de KidsDay!