Unieke spaaractie Plus Verbeeten en Klaverblad Eksplosion '71

Vanaf 18 maart 2018 start Plus Verbeeten Tegelen een ClubFund-spaaractie. Ook Klaverblad Eksplosion '71 zal hier aan deelnemen. En het mooie is; met deze actie steun je ook nog eens de clubkas.

Wat is de ClubFund-spaaractie?

Vanaf 18 maart 2018 kun je bij Plus Verbeeten gaan sparen voor diverse leuke Klaverblad Eksplosion '71 fanartikelen. Mokken, schrijfwaren, broodtrommeltjes, rugtasjes, placematten, muismatten en nog meer, alles voorzien van je eigen unieke spelersfoto en/of logo van Klaverblad Eksplosion '71. Kortom, voor iedereen is er wel iets.

Voor iedere €10,00 aan boodschappen bij Plus Verbeeten ontvang je een zege die je weer kunt verzilveren in je eigen fanshop, en daarmee dus kunt sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk mogen ook ouders en opa's en oma's sparen voor de leuke artikelen van hun (klein)zoon en/of (klein) dochter. Sparen voor bijv. een mok van jezelf voor opa en oma, geweldig toch?!

En last but not least, een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct weer naar de clubkas van onze vereniging Klaverblad Eksplosion '71.

Doe mee met deze unieke spaaractie en kom zondag 25 februari 2018 naar sporthal Gülick voor de fotoshoots (alleen leden van Klaverblad Eksplosion '71). De tijden van de fotoshoots zijn via de trainers en begeleiders gecommuniceerd.