Heren C-jeugd ongeslagen kampioen!

Afgelopen zaterdag 24 maart speelden de heren C hun laatste competitiewedstrijd van het zaalseizoen 2017-2018 in sporthal Gülick. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen. Hiermee zijn de heren C-jeugd de ongeslagen kampioenen in hun poule.

Na een mooi seizoen speelden de heren C op zaterdag 17 maart in Sittard reeds hun kampioenswedstrijd. Deze wedstrijd werd met klinkende cijfers gewonnen en haalden de heren C het kampioenschap binnen!

Om dit te vieren werd afgelopen zaterdag 24 maart alles uit de kast gehaald om hun laatste competitiewedstrijd tot een waar spektakelstuk te maken. Met muziek, een enthousiaste speaker en in de rust een latjeknalwedstrijd tussen 2 toeschouwers was het voor de kampioenen een mooie entourage om hun in te spelen. Ook deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen en kunnen de heren zich de ongeslagen kampioenen in hun poule noemen.

Aansluitend aan de wedstrijd was er een welverdiende kampioensreceptie waar de heren door de aanwezigen nog eens in het zonnetje werden gezet.