26 mei Klaverblad kabouterspelfeest!

Omdat handballen bij Klaverblad Eksplosion '71 helemaal te gek is, willen wij jullie graag de kans geven om kennis te maken met handbal op ons kabouterspelfeest. Rennen, springen, mikken, balspelletjes en een handbalwedstrijdje, alles komt aan bod. En wie weet hebben wij na afloop nog een heerlijk lekkernijtje voor jullie. We pakken weer groot uit, het wordt dus helemaal te gek!

Voor wie, hoe laat en waar

Het Klaverblad kabouterspelfeest is voor iedereen van 4 tot en met 8 jaar en wordt gehouden op zaterdag 26 mei 2018. Ook de H/F-jeugd van handbalverenigingen uit de regio zijn welkom. Vanaf 10.30 uur staat de deur open en het programma duurt tot ongeveer 12.30 uur. Het Klaverblad kabouterspelfeest vindt plaats in sporthal Gülick Tegelen. Mochten er ouders, opa's en oma's zijn die graag willen kijken? Ook jullie zijn van harte welkom, de koffie staat klaar!

Aanmelden!

Wil jij meedoen aan het kabouterspelfeest? Super! Meld je dan aan door een berichtje te sturen naar Anita Polmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag ook je vriendjes en vriendinnetjes mee. Hoe meer er komen, hoe gezelliger het wordt. Verenigingen kunnen zich aanmelden via het NHV. Aanmelden kan tot en met 18 mei 2018 (verenigingen uiterlijk 16 mei). Het kabouterspelfeest is gratis.

Meld je nu dus samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan!

Tot 26 mei. Tot Klaverblad kabouterspelfeest 2018!