Seizoensafsluiting 2018

Op vrijdag 29 juni 2018 organiseert Klaverblad Eksplosion '71 als afsluiter van het seizoen 2017-2018 een gezellige avond vol activiteiten! De seizoensafsluiting van Klaverblad Eksplosion '71 is voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Leden, vrijwilligers, familieleden, vrienden, Supporters van Eksplosion '71 en sponsoren zijn van harte welkom om er samen met ons een mooi afsluiter van te maken.

Wat gaan we doen?

Voor leden vanaf de C-jeugd, ouders/verzorgers van jeugdleden, vrijwilligers en overige geïnteresseerden (14 jaar en ouder) starten we om 19.00 uur met een pubquiz in sporthal Gülick. Alle deelnemers die zich opgeven worden gemixt en vormen meerdere teams, die onderling gaan strijden om de hoogste eer. Plezier en gezelligheid staat hierbij voorop, dus stellen wij de vragen zo samen dat iedere leeftijdscategorie er plezier aan beleeft! Voor het vermaak van de jongere jeugd zullen we de zaal leuk inrichten met o.a. een springkussen en balspelletjes.

Naast alle spelvermaak is er ook dit jaar weer een barbecue, waar iedereen zich voor mag aanmelden. Voor de barbecue vragen wij een bijdrage en zijn 2 pakketten samengesteld:
Pakket A: 2 stukjes vlees - €5,00
Pakket B: 3 stukjes vlees - €7,50

Beide pakketten zijn inclusief saladades, sauzen en stokbrood. De barbecue begint om 19.00 uur.

Maar er is meer

Op deze avond zal ook de trekking plaatsvinden van onze zomerloterij. Wie zal er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gaan? De sponsorcommissie en een tweetal dames van de activiteitencommissie hebben in ieder geval weer een mooi prijzenpakket voor jullie binnengehaald. Benieuwd of jij een van de prijswinnaars bent? Kom ook naar onze seizoensafsluiting in sporthal Gülick!

Aanmelden barbecue

Voor de barbecue kun je je tot en met zondag 24 juni 2018 aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de je mailtje het aantal personen en het pakket (A of B) die iedereen graag wilt hebben. De betaling van de barbecue kan op vrijdag 29 juni 2018 voor aanvang van de barbecue. Let wel, niet betalen = niet eten. Voor deelname aan de pubquiz is geen inschrijving nodig, dit wordt op de avond zelf geïnventariseerd.

Het wordt dus een seizoensafsluiting vol activiteit die je niet mag missen. Samen maken we er een mooie seizoensafsluiter van!