Kom jij ook naar ons kabouterspelfeest?

Op zaterdagmorgen 13 mei 2017 organiseert handbalvereniging Eksplosion ’71 voor de tweede keer een kabouterspelfeest. Alle kinderen uit Tegelen en omgeving tot en met 7 jaar zijn hier van harte welkom!

Wat gaan we doen?

Omdat handballen bij Eksplosion ’71 helemaal te gek is, willen wij jullie graag de kans geven om kennis te maken met handbal op ons kabouterspelfeest. Rennen, springen, mikken en balspelletjes, alles komt aan bod, we pakken groot uit, het wordt dus helemaal te gek!

Voor wie, hoe laat en waar?

Het kabouterspelfeest is voor iedereen van 4 tot en met 7 jaar en wordt gehouden op zaterdagochtend 13 mei 2017. Vanaf 10.30 uur staat de deur open en het programma duurt tot ongeveer 12.30 uur. Het kabouterspelfeest vindt plaats in sporthal Gülick te Tegelen. Handbal je al bij een andere vereniging? Geen probleem. Ook dan ben je samen met je team welkom om gezellig met ons mee te doen. En als er ouders zijn die graag willen komen kijken, zijn ze ook van harte welkom!

Aanmelden!

Wil jij meedoen aan het kabouterspelfeest? Super! Meld je dan aan door een berichtje te sturen naar Anita Polmans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag ook je vriendjes en vriendinnetjes mee. Hoe meer er komen, hoe gezelliger het wordt. Het kabouterspelfeest is helemaal gratis. Aanmelden kan nog tot en met zaterdag 6 mei 2017. Verenigingen kunnen zich aanmelden tot met 3 mei 2017 door een mailtje te sturen naar Marjan Breddels van het NHV.

Meld je nu dus samen met je vriendjes en vriendinnetjes en teamgenootjes aan!

Tot zaterdag 13 mei. Tot Kabouterspelfeest 2017!