Eksplosion '71 Beachcup 2017!

De zomer staat weer voor de deur. En dat kan maar één ding betekenen! Het is weer tijd voor een zomer vol Beach Handball!

Beach handball is de laatste jaren een steeds prominentere rol in gaan nemen in ons mooie spelletje handbal. Steeds meer verenigingen en teams willen in de zomer deze dynamische vorm van handbal beoefenen.

Komende zomer zal Handbalvereniging Eksplosion '71 dan ook de 1e editie van de Eksplosion '71 Beachcup organiseren. Op 10 en 11 juni zal er op sportpark Vrijenbroek te Venlo voor alle leeftijdscategorieën een leuk, gezellig maar vooral sportief Beach Handball toernooi plaatsvinden. Op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 18.00 spelen de E-, tot en met de C-jeugd. Vanaf 18.30 tot 21.30 uur de recreanten. Zondag 11 juni spelen de B-jeugd, A-jeugd en senioren van 10.00 uur tot 19.00 uur. Het toernooi is tevens een NK kwalificatietoernooi!

Ben je op zoek naar een gezellig en sportief toernooi. Geef je dan snel op via de volgende link, www.handbal.nl/beach/tour/meld-je-team-aan/

Om het toernooi tot een succes te maken zijn er wel enkele verplichtingen bij deelname aan het toernooi.

  • Kosten
    • E-jeugd € 20,00
    • D, C en recreanten € 25,00
    • B, A en senioren € 30,00
  • Ieder team levert één scheidsrechter die (maximaal) vier wedstrijden fluit.
  • Ieder team levert tijdens de eigen wedstrijd één persoon (min 16 jaar) voor wedstrijdtafel.
  • Ieder team verzorgt twee wedstrijdballen tijdens de eigen wedstrijden.

Inschrijftermijn

U kunt uw team(s) inschrijven tot en met 15 mei 2017. Na deze datum sluiten de inschrijvingen. Per categorie spelen we met vier teams, dus schrijf u snel in want vol is vol. Indien we het maximale aantal teams per categorie bereikt hebben zullen we dit vermelden op onze website. Ook wordt dit op ons toernooiaccount vermeld op www.handbal.nl/beach/.

Heeft u nog vragen mail ons dan gerust. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.