Seizoensafsluiting Eksplosion '71

Om het handbalseizoen 2016-2017 in stijl af te sluiten organiseert Handbalvereniging Eksplosion ’71 op vrijdag 14 juli 2017 een gezellige party vol sport, spijs, drank en muziek. De seizoensafsluiting is voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Leden, vrijwilligers, familieleden, vrienden, Supporters van Eksplosion ’71 en sponsoren zijn van harte welkom om samen met ons het handbalseizoen af te sluiten.

Wat gaan we doen?

Voor de sportieve liefhebbers starten we om 18.15 uur met een Familie-Club-Mix-Cup in sporthal Gülick. De Familie-Club-Mix-Cup is een verenigings(mix)toernooi voor H-jeugd t/m recreanten, voor vrijwilligers en familieleden, vrienden en vriendinnen, iedereen mag meedoen. Alle deelnemers die zich opgeven worden gemixt en vormen meerdere gemengde teams, die onderling gaan strijden om de hoogste eer.

Naast alle sportieve inspanningen kun je ook deelnemen aan een heerlijke barbecue. Ook zonder deelname aan de Familie-Club-Mix-Cup kun je je opgeven voor de barbecue. Samen genieten van een heerlijk barbecue buffet. Dat wil je toch niet missen?! Voor de barbecue vragen we een bijdrage en hebben we een tweetal pakketten vastgesteld:

• Voor jeugd tot en met 15 jaar - 2 stukjes vlees – bijdrage € 5,00
• Vanaf 16 jaar en ouder – 3 stukjes vlees - bijdrage € 7,50

Alle pakketten zijn inclusief salades, sauzen, stokbrood enzovoort.

Aanmelden

Voor de Familie-Club-Mix-Cup en/of de barbecue kun je je tot en met 7 juli 2017 aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de Familie-Club-Mix-Cup graag de namen en leeftijden van de personen die hieraan willen deelnemen vermelden. Uiterlijk 12 juli 2017 ontvang je per mail de teamindelingen en overige informatie. Voor de barbecue geef je het aantal personen door en welk pakket men graag wilt hebben. De betaling van de barbecue kan op vrijdag 14 juli voor aanvang van de barbecue. Let wel, niet betalen = niet eten.

Maar er is nog meer!

Op deze avond zal ook de trekking van onze loterij plaatsvinden. Wie zal er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gaan? De sponsorcommissie heef in ieder geval weer een mooi prijzenpakket voor jullie. Benieuwd of jij één van de prijswinnaars bent? Kom dan ook naar onze seizoensafsluiting in sporthal Gülick!

En alsof het allemaal nog niet genoeg is hebben we nog een verrassing voor onze leden en sluiten we deze mooie avond af met een feestje vol heerlijke muziek.

Samen maken we er een supergezellige seizoensafsluiting van. Mis het niet!