Wedstrijdtenues

Bij Handbalvereniging Eksplosion '71 is ieder lid vanaf de E-jeugd zelf verantwoordelijk voor (de aanschaf van) het wedstrijdtenue. Om ons wedstrijdtenue zo goedkoop mogelijk aan te kunnen schaffen, hebben wij een samenwerking met Yoursportshop.nl.

We hebben gekozen voor het Hummel “Club Shirt” in marineblauwe kleur. In combinatie met de zwarte Hummel “Burnley Short” kost een set voor jeugd (maat 116 – 164) 31,10 euro, een set voor oudere jeugd en senioren (maat S – XXL) kost 33,35 euro. De prijs is inclusief bedrukking van een borst- en rugnummer op het shirt en het nieuwe verenigingslogo op het shirt en de short. Voor het spelen van wedstrijden bestel je het complete tenue, bestaande uit het shirt en bijbehorende short. De short is in de webshop te verkrijgen voor mannen, vrouwen en “kids” (maat 116 – 164).

Voor keepers hebben we voor het oranje “Club Shirt” met lange mouwen gekozen. Als er geen vaste keeper in jullie team is, zorgt de vereniging voor een keepershirt.

Om jouw tenue te bestellen ga je naar www.yoursportshop.nl. Klik dan bovenaan de pagina op “verenigingsshop”. Vervolgens klik je op ons logo en kom je in onze eigen verenigingsshop, waar alle artikelen van onze kledinglijn te vinden zijn. Naast het wedstrijdtenue vind je er nog meer kleding en sporttassen. Deze artikelen zijn geen verplichte artikelen, maar vrijwillig aanschaffen mag natuurlijk altijd.

Bij het bestellen van je tenue vul je jouw (rug)nummer in, dit is verplicht voor alle leeftijdscategorieën. Overleg voordat je het tenue bestelt met je trainer/begeleider over jouw nummer, zodat we dubbele nummers in één team voorkomen.

Vervolgens plaats je de bestelling in de winkelmand, vul je jouw gegevens in en betaal je volgens één van de diverse betaalmethodes. Yoursportshop.nl zorgt er dan voor dat jij jouw tenue bedrukt thuisbezorgd krijgt. Yoursportshop.nl rekent 4,95 euro verzendkosten tot een bestelling van 50 euro. Samen bestellen is een mogelijkheid om deze verzendkosten uit te sparen.