De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is een fantastisch tweedaags Beach Handball toernooi voor alle leeftijdscategorieën. Het is tevens een NK kwalificatietoernooi voor dames- en herenteams vanaf de D-jeugd tot en met de senioren. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup vindt dit jaar plaats in het weekend van 17 en 18 juni 2023.

NK kwalificatietoernooi
De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2023 is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. Het NK Kwalificatietoernooi wordt georganiseerd voor D-jeugd tot en met Senioren, zowel voor dames als heren (géén gemengde teams).
Breedtesporttoernooi
Naast een NK kwalificatietoernooi kent de Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup ook een breedtesporttoernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour, maar waar géén punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking. Het breedtesporttoernooi wordt georganiseerd voor E-jeugd en de gemengde D-jeugd.
Kabouterbeachfeest
Voor de H-, en F-jeugd wordt er een kabouterbeachfeest georganiseerd. Op het kabouterbeachfeest kunnen de jongens en meisjes met spelletjes en partijtjes kennismaken met Beach Handball. Daarnaast is er voor de jongste handballertjes voldoende gelegenheid om zich enkele uurtjes in het zand te vermaken.
Weekendje Venlo

Voor teams die na de eerste toernooidag willen blijven overnachten bieden we een (gratis) kampeerterrein op onze beachsportlocatie en een feestavond nabij (op enkele minuten loopafstand van) het kampeerterrein. Met het bruisende uitgaanscentrum van Venlo op slechts anderhalve kilometer afstand én verschillende overige activiteiten in de regio is een 'weekendje Venlo' voor iedereen een fantastisch idee!

Ook bieden wij, net als afgelopen editie, (tegen betaling) een ontbijt aan op de zondagochtend.

Waar?
Sportpark Hagerhof
Albatrosstraat 9
5912 VW Venlo
Wanneer?
Op zaterdag 17 juni spelen de E-jeugd tot en met de C-jeugd (wedstrijd- en breedtesporttoernooi) en op zondag speelt de wedstrijdsport (heren en dames) B-jeugd. Ook het kabouterbeachfeest vindt op de zaterdag plaats. De (heren en dames) A-jeugd en Senioren spelen over beide dagen. Deze teams zullen op zaterdag starten in de namiddag, waarna het programma op zondag in de loop van de ochtend wordt hervat. Indien gewenst is er ook de mogelijkheid voor de A-jeugd en Seniorenteams om uitsluitend op zondag (vanaf de ochtend) te spelen. Mocht je als team niet op beide dagen kunnen of willen spelen, dan vragen we dit na aanmelding (via wwww.beachhandball.nl) aan ons door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wat kost het?
Het inschrijfgeld voor de E-jeugd bedraagt 25 Euro per team, voor alle overige categorieën (D-jeugd tot en met Senioren) bedraagt het inschrijfgeld 30 Euro per team. Het kabouterbeachfeest is voor alle deelnemers gratis.
Aanmelden?
Aanmelden voor het NK Kwalificatietoernooi kan via Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2023 NK kwalificatie- en breedtesporttoernooi.Let wel, VOL = VOL! Hulp nodig bij het inschrijven van de teams? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen jullie graag verder. Aanmeldingen voor het breedtesporttoernooi en het kabouterbeachfeest kunnen worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, ook hier geldt VOL = VOL!

Wil je meer informatie? Kijk dan op de facebookpagina Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.