De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is een fantastisch tweedaags Beach Handball toernooi voor alle leeftijdscategorieën. Het is tevens een NK kwalificatietoernooi voor dames- en herenteams vanaf de D-jeugd tot en met de senioren. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup vindt dit jaar plaats in het weekend van 9 en 10 juli 2022.

NK kwalificatietoernooi
De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2022 is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. Het NK Kwalificatietoernooi wordt georganiseerd voor D-jeugd tot en met Senioren, zowel voor dames als heren (géén gemengde teams).
Breedtesporttoernooi
Naast een NK kwalificatietoernooi kent de Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup ook een breedtesporttoernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour, maar waar géén puntgen kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking. Het breedtesporttoernooi wordt georganiseerd voor E-jeugd en de gemengde D-jeugd.
Kabouterbeachfeest
Voor de H-, en F-jeugd wordt er een kabouterbeachfeest georganiseerd. Op het kabouterbeachfeest kunnen de jongens en meisjes speelsgewijs kennismaken met Beach Handball. Daarnaast is er een springkussen aanwezig en is er voor de jongste handballertjes voldoende gelegenheid om zich enkele uurtjes in het zand te vermaken.
Players party

Na afloop van de eerste speeldag vindt er op het sportpark een players party plaats. Deze players party is ideaal voor teams die de dag relaxed willen afsluiten of voor teams die in de voorbereiding op de tweede speeldag al eerder naar Venlo willen afreizen. Met z'n allen maken we er een gezellige avond van. Overnachting op het sportpark is gratis (met uitzondering van borg).

Waar?
Sportpark Hagerhof
Albatrosstraat 9
5912 VW Venlo
Wanneer?
Op zaterdag 9 juli spelen de E-jeugd tot en met de C-jeugd en is er voor de A-jeugd en Senioren de mogelijkheid om in de namiddag te starten. Ook het kabouterbeachfeest vindt op de zaterdag plaats. Op zondag 10 juli spelen de B-jeugd tot en met de Senioren.
Wat kost het?
Het inschrijfgeld voor de NK kwalificatieteams bedraagt 25 Euro per team. De breedtesportteams betalen 20 Euro per team. Het kabouterbeachfeest is gratis.
Aanmelden?
Aanmelden voor het NK Kwalificatietoernooi kan via Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022 NK kwalificatietoernooi - Beach Hadnball..Let wel, VOL = VOL! Hulp nodig bij het inschrijven van de teams? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen jullie graag verder. Aanmeldingen voor het breedtesporttoernooi en het kabouterbeachfeest kunnen worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, ook hier geldt VOL = VOL!

Wil je meer informatie? Kijk dan op de facebookpagina Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toernooireglement Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022
Kampeeerreglement Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022