De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is een fantastisch tweedaags Beach Handball toernooi voor alle leeftijdscategorieën. Het is tevens een NK kwalificatietoernooi voor dames- en herenteams vanaf de D-jeugd tot en met de senioren. Het toernooi wordt gespeeld op sportpark Vrijenbroek in Venlo. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup vindt dit jaar plaats in het weekend van 13 en 14 juni 2020!

Vanwege de snelle ontwikkeling van het coronavirus en de recente maatregelen gaat de Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2020 niet door. Meer informatie over dit besluit vind je op de homepage van deze website.

NK kwalificatietoernooi

De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2020 is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup wordt door het Nederlands Handbal Verbond gewaardeerd op 120 organisatiepunten!

Op zaterdag 13 juni 2020 starten we met het NK kwalificatietoernooi voor de dames- en herenteams D-, en C-jeugd. Op zondag 14 juni 2020 strijden de dames- en herenteams B-, en A-jeugd en senioren voor de NK kwalificatie punten.

De teams in de categorieën dames en heren D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen zich inschrijven via www.beachhandball.nl.Let wel, VOL = VOL! Hulp nodig bij het inschrijven van de teams? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen jullie graag verder.

Breedtesporttoernooi

Naast een NK kwalificatietoernooi is de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup ook een breedtesporttoernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour, maar waar géén punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. Het toernooi wordt wel gespeeld volgens de IHF Beach Handball spelregels.

Op zaterdag 13 juni 2020 vindt het breedtesporttoernooi voor de gemengde E-, en gemengde D-jeugd plaats. In de vroege avonduren spelen de dames en heren recreantenteams.

De teams in deze categorieën kunnen zich inschrijven door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, ook hier geldt VOL = VOL!

Kabouterbeachfeest

Op ons Beach Handball toernooi willen wij graag de ruimte geven aan alle leeftijdscategorieën om een gezellig toernooi te spelen en/of kennis te laten maken met het Beach Handball. Voor de H-, en F-jeugd organiseren wij dan ook een kabouterbeachfeest. Het kabouterbeachfeest is een jeugdhandbaltoernooitje waar de jongens en meisjes door middel van het spelen van een aantal wedstrijdjes en een spellencircuit kennis maken met Beach Handball. Daarnaast is er een springkussen aanwezig en is er voor de jongste handballertjes voldoende gelegenheid om zich enkele uurtjes in het zand te vermaken. Het Kabouterbeachfeest zal op zaterdag 13 juni 2020 plaatsvinden.

Teams die zich willen inschrijven voor het kabouterbeachfeest kunnen dit doen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Players Party

Na afloop van de eerste speeldag vindt er op het sportpark een players party plaats. Deze players party is ideaal voor teams die de dag relaxed willen afsluiten of voor teams die in voorbereiding op de tweede speeldag al eerder naar Venlo willen afreizen. Met z'n allen maken we er een gezellige avond van. Overnachting op het sportpark is gratis (met uitzondering van borg).

Inschrijfgeld

Voor het NK kwalificatietoernooi en het breedtesporttoernooi vragen wij per teaminschrijving de volgende bijdrage:

* E-jeugd en recreanten €17,50.
* D-, C-, B-, A-jeugd en senioren €22,50.

Het kabouterbeachfeest voor de H-, en F-jeugd is gratis.

Toernooireglement Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2019

Kampeerreglement Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2019

Nieuwsbrief Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2019 - mei

Speelschema Kabouterbeachfeest H-, en F-jeugd Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2019

Reglement Kabouterbeachfeest H-, en F-jeugd Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2019