De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is een fantastisch tweedaags Beach Handball toernooi voor alle leeftijdscategorieën. Het is tevens een NK kwalificatietoernooi voor dames- en herenteams vanaf de D-jeugd tot en met de senioren. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup vindt dit jaar plaats in het weekend van 4 en 5 september 2021 (Onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het coronavirus en de geldende maatregelen.).

NK kwalificatietoernooi

De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2021 is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup wordt door het Nederlands Handbal Verbond gewaardeerd op 100 organisatiepunten!

Op zaterdag 4 september 2021 starten we met het NK kwalificatietoernooi voor de dames- en herenteams D-, en C-jeugd. Op zondag 5 september 2021 strijden de dames- en herenteams B-, en A-jeugd en senioren voor de NK kwalificatie punten. Afhankelijk van het aantal toernooiaanmeldingen kan een speeldag gewijzigd worden./p>

De teams in de categorieën dames en heren D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen zich inschrijven via www.beachhandball.nl.Let wel, VOL = VOL! Hulp nodig bij het inschrijven van de teams? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen jullie graag verder.

Breedtesporttoernooi

Naast een NK kwalificatietoernooi is de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup ook een breedtesporttoernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour, maar waar géén punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. Het toernooi wordt wel gespeeld volgens de IHF Beach Handball spelregels.

Op zaterdag 4 september 2021 vindt het breedtesporttoernooi voor de gemengde E-, en gemengde D-jeugd plaats.

De teams in deze categorieën kunnen zich inschrijven door een berichtje te sturen naar

Teams die zich willen inschrijven voor het kabouterbeachfeest kunnen dit doen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, ook hier geldt VOL = VOL!

Kabouterbeachfeest

Op ons Beach Handball toernooi willen wij graag de ruimte geven aan alle leeftijdscategorieën om een gezellig toernooi te spelen en/of kennis te laten maken met het Beach Handball. Voor de H-, en F-jeugd organiseren wij dan ook een kabouterbeachfeest. Het kabouterbeachfeest is een jeugdhandbaltoernooitje waar de jongens en meisjes door middel van het spelen van een aantal wedstrijdjes en een spellencircuit kennis maken met Beach Handball. Daarnaast is er een springkussen aanwezig en is er voor de jongste handballertjes voldoende gelegenheid om zich enkele uurtjes in het zand te vermaken. Het Kabouterbeachfeest zal op zaterdag 4 september of zondag 5 september plaatsvinden. De speeldag is afhankelijk van het aantal toernooiaanmeldingen.

Teams die zich willen inschrijven voor het kabouterbeachfeest kunnen dit doen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijfgeld

Voor het NK kwalificatietoernooi en het breedtesporttoernooi vragen wij per teaminschrijving de volgende bijdrage:

* E-jeugd en recreanten €20,00.
* D-, C-, B-, A-jeugd en senioren €25,00.

Het kabouterbeachfeest voor de H-, en F-jeugd is gratis.