Kopij aanleveren

Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze website? Heb je een nieuwsbericht, wedstrijdverslag of iets anders dat je graag wilt laten plaatsen? Dat kan!

Mail je kopij naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt geplaatst.

Voorwaarden voor plaatsing

De redactie van Eksplosion71.nl behoudt zich het recht voor om plaatsing van een bijdrage te weigeren. Dat kan voorkomen wanneer een bijdrage gedeelten bevat die kwetsend voor anderen kunnen zijn, of als sprake is van discriminerende uitingen, inbreuk op iemand's privacy, aperte onwaarheden, of beschadiging van persoonlijke of zakelijke belangen (tenzij het algemeen belang in het geding is).

Wanneer je wilt, dat je bijdrage wordt geplaatst zonder je naam eronder, dan moet je naam in ieder geval bij de redactie bekend zijn. Ook plaatsing van zulke bijdragen kunnen door de redactie overigens worden geweigerd.

Overnemen van tekst en materiaal

Op geplaatste stukken op deze site is het Nederlands auteursrecht van toepassing. Dat houdt in dat korte citaten zijn toegestaan met bronvermelding (naam van degene die geciteerd wordt en de naam van onze website). Stukken tekst of foto's mogen alleen worden overgenomen met uitdrukkelijke toestemming van de redactie.

De webredactie