Plus Verbeeten sponsoractie

Tijd voor goed nieuws; PLUS Verbeeten start binnenkort met de PLUS Sponsoractie! Sportverenigingen, culturele verenigingen en scholen (gevestigd in Tegelen, Belfeld en Steyl) kunnen sparen voor een substantiële bijdrage in de clubkas!

Van zondag 18 november 2018 t/m zaterdag 26 januari 2019 ontvangt iedereen bij elke besteding van € 10,00 bij PLUS Verbeeten (excl. wettelijk niet toegestane artikelen) een voucher t.w.v. € 0,10. Elke ontvanger kan vervolgens kiezen aan welke vereniging hij/zij de vouchers wil schenken. Wij doen als Klaverblad Eksplosion ’71 uiteraard graag mee aan deze activiteit! Hoe actiever wij als Klaverblad Eksplosion ’71 zijn bij het verwerven van zoveel mogelijk vouchers, hoe hoger het bedrag voor onze vereniging oploopt. Het is in ieder geval zeker dat PLUS Verbeeten vele duizenden Euro’s gaat schenken aan de verschillende verenigingen. Dus ook het bedrag voor Klaverblad Eksplosion ’71 kan fors oplopen. Maar dat is nog niet alles.

Naast het sparen van vouchers is er nóg een manier om extra geld in onze clubkas te krijgen. Verenigingen mogen zichzelf presenteren in of rondom de winkel(s) met een ludieke activiteit om extra vouchers te scoren van klanten. Denk aan auto’s wassen voor klanten, een optreden in de winkel, een workshop geven etc. Een leuke activiteit levert veel extra vouchers op en bovendien worden voor de leukste vijf activiteiten extra prijzen uitgeloofd. De hoofdprijs hiervan is 250 euro, de tweede prijs is goed voor 100 euro en de overige prijzen zijn ieder 50 euro. Deze winnaars hiervan worden op de feestelijke afsluitingsavond bekend gemaakt.

Wij zien jullie bijdrage in vouchers en inzet met vertrouwen tegemoet!