Eksplosionbal 2019

Omdat wij de carnaval niet stilletjes aan ons voorbij willen laten gaan, organiseert Klaverblad Eksplosion ’71 ons eerste eigen carnavalsbal voor jong en oud, het Eksplosionbal! Alle leden, familie, vrienden en vriendinnen van Klaverblad Eksplosion ‘71 zijn natuurlijk van harte welkom. Hoe meer mensen er komen, hoe gezelliger het wordt!

Wanneer

Het Eksplosionbal wordt gehouden op vrijdag 22 februari 2019 in de kantine van sporthal Gülick. De deur staat vanaf 18.00 uur open en gaat sluit tot ook de allerlaatste carnavalvierder zijn weg naar huis weer heeft gevonden. Natuurlijk wordt er ook een jeugdprins of prinses uitgeroepen. De onthulling vindt klokslag 18.41 uur plaats.

Wat gaan we doen

Natuurlijk gaan we er een gezellige joeksige avond van maken. We pakken dit jaar groots uit! D'n Oeles, Beerpiep, Boereraod, Kaetelaers, nog maar op, diverse carnavalsverenigingen zullen die avond het Eksplosionbal bezoeken. En we hebben meer verrassingen voor jullie in petto. Het wordt een geweldige avond vol joeks, zang, dans, lol en plezier die je simpelweg niet mag missen. Ben erbij, beleef het mee!

Tot 22 februari, tot Eksplosionbal 2019!