Wij gaan weer langs de deuren met heerlijke mandarijnen

Handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 gaat al vele jaren in november met zijn jeugdleden op diverse plekken in Tegelen en Steyl langs de deuren om mandarijnen te verkopen. Een activiteit met een leuke opbrengst die geheel ten goede komt aan de activiteiten welke de vereniging organiseert voor zijn (jeugd)leden.

Ook dit jaar gaan we weer met onze jeugdleden in Tegelen en Steyl op pad, en wel op woensdag 9 november 2022. We starten om 18.00 uur en hopen ook dit jaar weer alle zakjes mandarijnen te verkopen. Na afloop worden onze jeugdleden nog getrakteerd op een drankje en een lekkere versnapering. Dus zet alvast in je agenda, 9 november heerlijke mandarijnen van handbalvereniging Klaverblad Eksplosion '71

Reserveren mandarijnenzakjes

Vanaf dit jaar is het voor onze leden ook mogelijk om voorafgaand aan de verkoopdatum zakjes mandarijnen te reserveren. Dit kan via onderstaand formulier. Dus wil jij, je oma, opa en/of overige familieleden graag zeker zijn van een zakje heerlijke mandarijnen van onze vereniging, vul dan even onderstaand formuliertje in en wij regelen de rest.

Bestelformulier mandarijnen