Klaverblad KidsDay, een te gekke activiteit voor leden en niet leden

Op woensdag 15 juni 2022 organiseert Klaverblad Eksplosion '71 een KidsDay waar alle jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar uit Tegelen en omstreken van harte welkom zijn.

Wat gaan we doen?

Omdat handballen bij Klaverblad Eksplosion '71 helemaal te gek is, willen wij jou graag de kans geven om kennis te maken met handbal en onze sportvereniging. Als jij je opgeeft voor de Klaverblad KidsDay mag je zoveel vrienden en vriendinnen meenemen als jij maar wilt. Zij mogen dan, net als jij, de hele middag gratis mee komen doen. En ook deze keer pakken we weer groots uit, het wordt dus helemaal te gek!

Voor wie, hoe laat en waar

De Klaverblad KidsDay is voor iedereen van 5 tot en met (ongeveer) 12 jaar en wordt gehouden op woensdag 15 juni 2022. Vanaf 17.45 uur staat de deur open en het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur. De hele activiteit vindt plaats in sporthal Gülick in Tegelen. Als er ouders zijn die graag willen komen kijken, zijn ze ook van harte welkom! Hoe meer mensen aanwezig zijn, hoe gezelliger het wordt!

Aanmelden!

Wil jij meedoen aan het Klaverblad KidsDay? Meld je dan nu samen met je vrienden en vriendinnen aan en ervaar hoe leuk handballen bij Klaverblad Eksplosion ’71 kan zijn. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier. Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 juni 2022. Ben erbij, mis het niet!

Aanmeldingsformulier Klaverblad KidsDay 2022 Tot woensdag 15 juni 2022. Tot Klaverblad KidsDay 2022!

De Klaverblad KidsDay wordt mede mogelijk gemaakt door Klaverblad Verzekeringen.