Klaverblad KidsDay, een te gekke activiteit voor leden en niet leden

Op woensdag 18 december 2019 organiseert Klaverblad Eksplosion '71 een KidsDay waar alle jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar uit Tegelen en omstreken van harte welkom zijn.

Wat gaan we doen?

Omdat handballen bij Klaverblad Eksplosion '71 helemaal te gek is, willen wij jou graag de kans geven om kennis te maken met handbal en onze sportvereniging. Als jij je opgeeft voor de Klaverblad KidsDay mag je zoveel vrienden en vriendinnen meenemen als jij maar wilt. Zij mogen dan, net als jij, de hele middag gratis mee komen doen. En ook deze keer pakken we weer groots uit, het wordt dus helemaal te gek!

Voor wie, hoe laat en waar

De Klaverblad KidsDay is voor iedereen van 5 tot en met (ongeveer) 12 jaar en wordt gehouden op woensdag 18 december 2019. Vanaf 17.45 uur staat de deur open en het programma duurt tot ongeveer 20.00 uur. De hele activiteit vindt plaats in sporthal G├╝lick in Tegelen. Als er ouders zijn die graag willen komen kijken, zijn ze ook van harte welkom! Hoe meer mensen aanwezig zijn, hoe gezelliger het wordt!

Aanmelden!

Wil jij meedoen aan de KidsDay? Meld je dan nu samen met je vrienden en vriendinnen aan en ervaar hoe leuk handballen bij Klaverblad Eksplosion '71 kan zijn. Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam (en die van je vrienden en vriendinnen) en je leeftijd. Ben erbij, mis het niet!

De Klaverblad KidsDay wordt mede mogelijk gemaakt door Klaverblad Verzekeringen.