Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup uitgesteld tot 2021

Handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 heeft besloten om dit jaar de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup niet door te laten gaan. Het NK Beach Handball kwalificatietoernooi stond gepland voor 13 en 14 juni 2020.

De snelle ontwikkeling van het coronavirus heeft een enorme impact op onze maatschappij en het organiseren van ons Beach Handball toernooi. De veiligheid en de gezondheid van de deelnemende bezoekers, scheidsrechters, partners en vrijwilligers staat voorop. Daarnaast zorgen de meest recente maatregelen voor extra onzekerheid wat een gedegen organisatie van de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup onmogelijk maakt. Wij, de organisatie en het bestuur van Klaverblad Eksplosion ’71, hebben hierom besloten om de vierde editie uit te stellen naar 2021, het jaar waarin handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 haar 50-jarig jubileum viert.

We gaan ons nu volledig richten op het organiseren van onze Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup jubileumeditie. Het weekend waarop deze zal plaatsvinden is nog niet bekend. Wanneer deze definitief is vastgelegd, zullen we dit via e-mail, social media en website communiceren.

Samen met jullie maken wij er volgend jaar een geweldig Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup jubileumeditie van.