Fijne jaarwisseling en een gezond 2021!

Nog even en dan is 2020 voorbij. Wat hebben we toch een vreemd jaar achter de rug. Nadat we vanaf maart een tijdje in een intelligente lockdown hebben gezeten, mochten we vanaf mei/juni gelukkig weer wat meer en konden we ook weer ons geliefde handbalspelletje beoefenen. Helaas heeft het corona-virus de laatste maanden veel terrein gewonnen waardoor we nu met z’n allen in een volledige lockdown zitten. We hopen dat jullie allemaal veilig en gezond blijven maar we missen jullie wel ontzettend.

In oktober tijdens de algemene ledenvergadering moesten wij afscheid nemen van een drietal bestuursleden. In onze zoektocht naar een (tijdelijke) oplossing gaf onze oud-penningmeester al snel te kennen ons op de achtergrond tijdelijk mee te willen helpen met de boekhouding tot er een nieuwe penningmeester gevonden is. Hulp die we gezien de kleine bezetting van ons huidig bestuur zeer prettig vinden. Inmiddels heeft ook oud-bestuurslid Marjan Hermkes zich na een intensief gesprek bereid gevonden om zich voor de komende maanden als interim bestuurslid (interim voorzitter) weer toe te voegen aan het bestuur. Het zijn tijdelijke oplossingen die ons meer lucht geven in de zoektocht naar nieuwe bestuursleden. Hun hulp wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

Eigenlijk hadden we in de eerste week van januari de contributie-inning van het derde kwartaal gepland. Het is de eerste contributie-inning waarin we de nieuwe contributiebedragen die tijdens onze algemene ledengadering in oktober zijn gepresenteerd en inmiddels op onze website staan zullen hanteren. In afwachting van wat er na 19 januari komen gaat zullen we deze contributie-inning verplaatsen naar februari.

Samen met jullie blikken wij ook graag even vooruit naar het jaar 2021. Een bijzonder jaar voor onze vereniging. Het is het jaar waarin wij ons 50 jarig bestaan vieren! We hadden begin januari ons jubileumjaar graag samen met jullie, onder het genot van een hapje en een drankje, feestelijk willen inluiden met de onthulling van ons jubileumlogo. Helaas is het samenzijn in de kantine nu niet mogelijk, maar we zullen ons jubileumlogo wel in januari gaan onthullen. Hoe, dat houden wij nog even geheim. Ook hadden we een agenda vol met feestelijkheden willen delen. Vol is onze jubileums agenda nu nog niet maar we kunnen jullie wel al laten weten dat we met onze vereniging deelnemen aan de digitale miniatuuroptocht van vastelaovesgezelsjap D’n Oeles. Het optochtwagentje willen wij samen met onze (jeugd)leden en creatieve ouders omtoveren tot een joeksig jubileumwagentje. Na afloop van dit evenement zal deze wellicht een mooie plek krijgen in sporthal Gülick.

En wat dachten jullie van ons jaarlijks verenigingskamp?! Een van de leukste activiteiten binnen onze vereniging die in ons jubileumjaar eigenlijk niet mag ontbreken. Een verenigingskamp waar wij graag een speciale jubileum editie van willen maken. Een editie die wij niet zonder hulp van jullie kunnen organiseren. Mocht je ons dan ook graag mee willen helpen met de organisatie van deze speciale editie van het verenigingskamp of (en) met het creëren van een jubileums optochtwagentje wordt dit zeer gewaardeerd. Aanmelden kan bij een van de bestuursleden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp.

Een voorzichtig begin van een agenda voor ons jubileumjaar is dus gemaakt. Hopelijk kunnen wij deze binnenkort aanvullen met nog meer feestelijkheden. De tijd zal het leren wanneer we weer meer mogen. Tot die tijd: hou vol, blijf sterk en blijf gezond! Wanneer we ons met z’n allen aan de richtlijnen houden, dan wordt het komende jaar hopelijk een jaar waarin we wél samen mogen komen. Waarin we stapje voor stapje meer (bewegings)vrijheid terug krijgen en dus ook weer lekker het handbalveld op mogen en aansluitend gezellig samen een drankje kunnen drinken in de kantine.

Zodra de nieuwe maatregelen in het nieuwe jaar aangekondigd worden, zullen we jullie informeren wat dat voor ons betekent.

Tot die tijd wenst het bestuur van handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 alle leden, familieleden, supporters en sponsoren een fijne jaarwisseling en een gezond (en hopelijk weer sportief) 2021!