Onthulling jubileumlogo 50 jaar Eksplosion '71

2021, het jaar waarin handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ‘71 haar 50-jarig jubileum viert. Een jaar waarin we ons jubileum vieren met enkele fantastische activiteiten.

Graag hadden wij begin januari ons jubileumjaar samen met onze leden onder het genot van een hapje en drankje feestelijk willen starten met het onthullen van ons jubileumlogo. Helaas was en is het samenzijn in de kantine nog steeds niet mogelijk. Eind januari werd dan toch ons jubileumlogo op een speciale wijze officieel onthuld door ons oudste en tevens erelid Hans Weyermann en jongste lid Jens.

Met de onthulling van ons jubileumlogo is het startsein gegeven voor ons feestelijk jaar. Een startsein dat wij uiteraard graag met onze leden, vrijwilligers ouders/verzorgers, oud leden en met iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, delen. Van de onthulling zijn dan ook opnames gemaakt die verwerkt zijn in een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt filmpje. Een filmpje waarin we niet alleen ons jubileumlogo onthullen maar ook kort aandacht hebben voor het verleden, heden en ons jubileumjaar. Een filmpje wat je niet mag missen!

Het jubileumlogo zal het hele jaar lang pronken aan de gevel van de Gülickhal.