6 november Klaverblad Eksplosion '71 (Kids) jubileumfeest...Save the date!

2021, het jaar waarin handbalvereniging Eksplosion ’71 in Tegelen al 50 jaar handbal aanbiedt. Een fantastische mijlpaal die we op 6 november gaan vieren met een groots jubileumfeest voor alle leden en oud leden, partners, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes in het Zaelke, Tegelen.

Wat gaan we doen

Het jubileumfeest start in de middag voor de jeugd, ouders, broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes. Met een jeugddisco, diverse jeugdactiviteiten en bekendmaking van het jeugdlid die de meeste clubloten heeft verkocht beloofd het een hele toffe en supergezellige middag te worden. En wie weet hebben wij nog meer verrassingen voor jullie in het verschiet. Het programma voor het Kids jubileumfeest begint om 14.00 uur. De deuren zijn open vanaf 13.30 uur. Aanmelden voor het Kids jubileumfeest 2021 kan tot 1 november via het aanmeldingsformulier Kids jubileumfeest 2021.

Aanmeldingsformulier Kids jubileumfeest 2021

Maar niet alleen voor onze jeugdleden is het groot feest. Ook met al onze overige leden, hun partners en oud-leden met partner vieren wij in de avond van 6 november een mooi jubileumfeest. Het wordt een avond om samen met je (oud)teamgenoten herinneringen op te halen, een feestje te vieren en samen te swingen op de muziek van DJ Stevie. En wat dacht je van een optreden van het een bekende Tegelse artiest? Kortom ook in de avond maken wij er een supergezellig jubileumfeest van. Het avondprogramma begint om 18.30 uur. De deuren zijn open vanaf 18.00 uur. Aanmelden voor het jubileumfeest voor leden, oud-leden en partners kan tot 1 november via het aanmeldingsformulier jubileumfeest 2021.

Aanmeldingsformulier jubileumfeest 2021

Samen maken we er een geweldige dag van om nooit te vergeten. Wees erbij, beleef het mee!