9 en 10 juli Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022

Over drie weken ontmoet een groot deel van Beach Handballend Nederland elkaar op sportpark Hagerhof in Venlo voor de Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022!

Inmiddels zijn we de grens van 70 deelnemende teams alweer gepasseerd. De dames B-jeugd, heren B-jeugd, dames A-jeugd en dames senioren categorieën zijn inmiddels helemaal vol geraakt. Op zondag hebben we alleen nog ruimte voor maximaal één heren A-jeugd en één heren senioren team. Dan zien we met in totaal 49 teams (en 121 wedstrijden!) uit naar een fantastische Beach Handball dag op sportpark Hagerhof in Venlo.

Op zaterdag hebben we nog wat meer ruimte in het speelschema. Waar extra E-jeugd, D-jeugd, en heren C-jeugd teams nog altijd van harte welkom zijn, moeten geïnteresseerde dames C-jeugd teams snel handelen! Hier hebben we namelijk nog maar één plekje te vergeven!

Wil je jouw team nog snel registreren? Dat kan viaKlaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022 NK kwalificatietoernooi - Beach Hadnball. Let op: F/H-, E- en gemengde D-jeugd kan aangemeld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup gaan we de poules op basis van een loting indelen. Deze loting, voor alle categorieën waar wordt gespeeld in twee poules, vindt plaats op maandag 27 juni om 20.00 uur en zal live worden uitgezonden op onze Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup facebookpagina.

Tot slot willen wij alle deelnemende B-, A-jeugd en seniorenteams én onze eigen leden nog eens wijzen op de fantastische feestavond en de gelegenheid om (gratis) te overnachten op ons kampeerterrein. ook is er een mogelijkheid om op zaterdag (na)middag al de eerste poulewedstrijd te spelen. Reserveer dus snel je plekje op het kampeerterrein en beleef de Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2022 optimaal!