Seizoensafsluiting 2022, een avond vol sport, spijs, drank en muziek

Om het handbalseizoen 2021-2022 in stijl af te sluiten organiseert Handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 op vrijdag 15 juli 2022 een gezellig feest vol sport, spijs, drank en muziek. De seizoensafsluiting is voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, partners, Supporters van Eksplosion ’71 en sponsoren zijn van harte welkom om samen met ons het handbalseizoen af te sluiten.

Wat gaan we doen

Voor de sportieve liefhebbers starten we om 18.00 uur met een Familie-Club-Mix-Cup in sporthal Gülick. De Familie-Club-Mix-Cup is een verenigings(mix)toernooi voor H-jeugd t/m Senioren, vrijwilligers en ouders/verzorgers, broertjes, zusjes en partners, iedereen mag meedoen. Alle deelnemers die zich opgeven worden gemixt en vormen meerdere gemengde teams, die onderling gaan strijden om de hoogste eer.

Naast alle sportieve inspanningen kun je van 19.30 uur tot 20.30 uur ook heerlijk smullen van de frietjes en snacks uit de frietwagen die wij speciaal voor deze gelegenheid laten komen. Ook zonder deelname aan de Familie-Club-Mix-Cup kun je je opgeven voor het eten. Samen genieten van een lekker patatje en snack. Dat wil je toch niet missen?! En omdat wij in een gulle bui zijn is eten voor iedereen die zich hiervoor aanmeldt gratis.

Omstreeks 21.00 uur starten we met een pubquiz voor alle leden vanaf de C-jeugd, ouders/verzorgers van jeugdleden, vrijwilligers en overige geïnteresseerden (14 jaar en ouder). Ook hier geldt dat alle deelnemers die zich opgeven worden gemixt en vormen meerdere teams, die onderling gaan strijden om de hoogste eer. Plezier en gezelligheid staat hierbij voorop, dus stellen wij de vragen zo samen dat iedere leeftijdscategorie er plezier aan beleeft! Voor het vermaak van de jongere jeugd staat een springkussen klaar.

Het belooft weer een geweldige seizoensafsluiting te worden bij handbalvereniging Klaverblad Eksplosion '71.