Aanmelding Klaverblad verenigingskamp

Het Klaverblad Eksplosion '71 verenigingskamp is een supertoffe activiteit voor leden van onze vereniging . Het Klaverblad Eksplosion '71 verenigingskamp vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 16 september 2022 tot zondagmiddag 18 september 2022 in de Limburgse Peel, groepsaccommodatie Ysselsteyn.

Aanmeldingsformulier verenigingskamp

Persoonsgegevens

Voornaam is een verplicht veld
Achternaam is een verplicht veld
Team is een verplicht veld
Geen geldig e-mailadres
Het telefoonnummer wordt gebruikt om contact met u op te nemen voor de betaling van de eigen bijdrage en in geval van nood.
Geen geldig telefoonnummer
Geen geldig telefoonnummer

Medicijnen en allergie

Gebruikt uw kind medicijnen en/of heeft last van een allergie graag hier invullen.
Invalid Input
Invalid Input

Zwemmen

Wanneer wij tijdens het verenigingskamp gaan zwemmen willen wij graag weten of en welk zwemdiploma uw kind heeft. Indien uw kind geen diploma heeft, vult u nee in. Bij ja, graag het hoogst behaalde zwemdiploma invullen (A, B of C). Ook willen wij graag weten of uw kind in het diepe mag zwemmen. Deze invullen met ja of nee.
Invalid Input
Diepe zwemmen is een verplicht veld

Eigen bijdrage

Elk jaar vragen we een eigen bijdrage voor het verenigingskamp. Het bedrag voor deze editie is vastgesteld op €32,50. Na de aanmelding ontvang je op het opgegeven mobiele telefoonnummer een whatsapp bericht met daarin een betaalverzoek voor de bijdrage van het verenigingskamp. Zodra de organisatie de bevestiging van de betaling heeft ontvangen wordt de aanmelding definitief.
Invalid Input