BeachCup

De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is hét fantastisch tweedaags Beach Handball evenement voor alle recreatieve Beach Handball teams, maar ook dé ideale voorbereiding op de Beach Handball Tour Finals!

Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024

Onze Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is alweer toe aan haar zesde editie. Graag nodigen wij jullie allemaal uit om op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 deel te nemen aan ons fantastische Beach Handball evenement op sportpark Hagerhof in Venlo.
 
In 2016 organiseerden wij voor het eerst de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup. Sinds enkele jaren behoort onze BeachCup tot de meest toonaangevende evenementen binnen het Nederlandse Beach Handball. Op zes speelvelden, waarvan één spectaculair centercourt, strijden ruim 80 teams op het ruime en sfeervolle sportpark Hagerhof om de felbegeerde toernooiwinst én de NHV Beach Handball Tour kwalificatiepunten.
 
De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup is daarmee al enkele jaren hét fantastische Beach Handball evenement voor de recreatieve Beach Handball teams, maar ook dé ideale voorbereiding op de Beach Handball Tour Finals!

Informatie voor deelnemende teams

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseren wij een ééndaags breedte- en wedstrijdsporttoernooi voor E-jeugd, D-jeugd en C-jeugd. Ook vindt het inmiddels welbekende Kabouterbeachfeest voor H-jeugd en F-jeugd op zaterdag plaats. Vanaf de middag gaan de wedstrijden in de A-jeugd en Seniorencategorieën van start. Deze A-jeugd en Seniorencategorieën hervatten vervolgens hun toernooi op zondagochtend. A-jeugd en Seniorenteams die uitsluitend op zondag 23 juni 2024 willen spelen, kunnen dit bij hun aanmelding vermelden. Tevens vindt er op zondag een ééndaags breedte- en wedstrijdsporttoernooi voor B-jeugd plaats. In alle categorieën vindt het toernooi plaats voor zowel heren- als damesteams. In de categorieën E-jeugd en D-jeugd is het ook mogelijk om gemengde teams aan te melden.
 
De inschrijfkosten bedragen 25 euro voor E-jeugd en 30 euro voor D-jeugd tot en met Senioren. Deelname aan het Kabouterbeachfeest is gratis. Aanmeldingen voor het Kabouterbeachfeest en het E-jeugdtoernooi kunnen per mail worden verzonden naar beachcup@eksplosion71.nl. D-jeugd tot en met Seniorenteams kunnen zich aanmelden via www.beachhandball.nl.

Extra informatie over het evenement

De Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024 is méér dan een Beach Handball toernooi. Wij nodigen alle deelnemers uit om van zaterdag op zondag op ons kampeerterrein te blijven overnachten. Voor slechts 8 euro per persoon bieden wij een mooie plek voor een zelf meegenomen tent, een geanimeerd programma op zaterdagavond, nachtbewaking op het terrein, voldoende stroom- en sanitaire voorzieningen én een ontbijtbuffet op zondagochtend.
 
Speel je alleen op zaterdag? Verleng dan je verblijf op de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024 met een gezellige overnachting op ons terrein! Heb je uitsluitend wedstrijden op zondag? Kom dan al op zaterdag naar ons sportpark om alvast in de beachsfeer te komen! Alle deelnemers zijn van harte welkom om er met elkaar een fantastisch evenement van te maken.

Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan de Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup 2024? Meld je dan snel aan! We kunnen de aanmeldingen van ruim 80 teams accepteren, maar zijn wel genoodzaakt strikt het “vol = vol” principe te hanteren. De afgelopen edities hebben we in verschillende categorieën aangemelde teams op een wachtlijst moeten plaatsen.
 
Mocht je binnen 3 dagen na aanmelding geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via beachcup@eksplosion71.nl.
 
Wil je meer informatie? Kijk dan op www.eksplosion71.nl/beachcup, bezoek ons op Facebook of Instagram óf mail ons op beachcup@eksplosion71.nl.

de klaverblad eksplosion ’71 beachcup 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde sponsoren