Hoofdsponsor

Sponsoren steunen de vereniging met een financiële of materiële bijdrage. Dit kan zijn door sponsoring van teamkleding, (trainings)materialen of bijv. (veld)sponsoring van ons jaarlijks Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup. 

Klaverblad verzekering

Klaverblad Verzekeringen sponsort al een aantal jaar met veel plezier plaatselijke amateurverenigingen op het gebied van sport en cultuur. Als bedrijf staan ze midden in de samenleving en leveren op deze manier graag een bijdrage aan verenigingen waar mensen samen actief zijn en met elkaar veel plezier beleven in hun vrije tijd. 

Sponsoren

Sponsoren steunen de vereniging met een financiële of materiële bijdrage. Dit kan zijn door sponsoring van teamkleding, (trainings)materialen of bijv. (veld)sponsoring van ons jaarlijks Klaverblad Eksplosion ’71 BeachCup. 

Fysio centrum Tegelen

Je wilt lekker bewegen, maar je lichaam werkt even niet mee. Wij helpen je graag van je klachten af. Fysio Centrum Tegelen luistert goed naar hun patiënten en maken een professioneel behandelplan, afgestemd op de klachten. Van de patiënt verwachten ze dat deze actief meewerkt aan het herstel. Een doeltreffende behandeling vraagt om wederzijds vertrouwen, om openheid en eerlijkheid. Fysio Centrum Tegelen helpt patiënten om fit te worden en te blijven. Dat doen ze door hen bewust te maken van hun lichaamsconditie en door adviezen te geven om goed in beweging te blijven en daarmee nieuwe klachten te voorkomen.

Fysio centrum Tegelen sponsort kaderpolo’s voor de trainers, begeleiders en coaches van handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 

Supporter van Eksplosion ’71

De “Supporter van Eksplosion ’71” steunt de vereniging met een kleine bijdrage. Mede door deze bijdrage kan de vereniging investeren in (trainings)materialen, opleidingen voor trainers en scheidsrechters aanbieden, activiteiten organiseren voor de leden en onze contributies laag houden zodat het handballen bij Eksplosion ’71 toegankelijk is en blijft voor iedereen.

Word jij ook ”Supporter van Eksplosion ‘71”?! Voor een bedrag van slechts €19,71 mag jij je één seizoen lang “Supporter van Eksplosion ’71” noemen. Voor bedrijven vragen wij een bijdrage van €50,00 per seizoen. Een kleine bijdrage met veel betekenis voor onze vereniging.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsfomulier.

Constant van der Bloemen
Tom Bouten
Leon van Deur
Marian van Deur
Nico van Deur
Remy van Deur
Marcel Durieux
Miriam van Elmpt

Jeannie van Hintem
Bart Holthuijsen
Marcel Idink
Bram Mulder
John Mulder
Tim Mulder
Herman Peeters
Anita Polmans

Imke Reijnders
Marcel Reitsma
Pascal Thelen
Lian Thijssen
Rogér Vaessen
Tiny Vullings
William Weijmans