Tom Bouten benoemd tot Lid van Verdienste


Fantastisch! Tijdens de seizoensafsluiting op vrijdag 28 juni is Tom Bouten benoemd tot Lid van Verdienste. Een mooi waardering voor zijn jarenlange werkzaamheden en bijzondere verdiensten met grote meerwaarde voor de vereniging.

Tom, inmiddels alweer 27 jaar lid van onze vereniging ging in 2004 aan de slag als (bonds)scheidsrechter voor onze vereniging Een waardevolle taak, immers zonder scheids, geen wedstrijd. Een taak die hij tot op heden nog steeds vervult.

In de jaren erna ging Tom in zijn vrijwilligerswerk nog een flinke stap verder. Naast het fluiten regelde hij de scheidsrechterinzet en onderhield hij als scheidsrechterscontactpersson de contacten met het NHV. Een uitdagende taak die veel tijd in beslag nam. Toch ging hij ook nog eens aan de slag als keeperstrainer en trainer van een jeugdteam. En alsof dit allemaal nog niet genoeg was, zat hij in de jaren die volgden zo’n 2 jaar in het bestuur.

In 2010, het jaar waarin een student bij ons aanklopte voor het organiseren van een toernooi, stond Tom klaar om deze student mee te helpen. Het was de start van een mooie samenwerking tussen beiden. Het is dan ook niet vreemd dat Tom al in 2016, vanaf de eerste introductie van het Beach Handball binnen onze vereniging, als voorzitter en bestuursondersteuner van de BeachCupcommissie intensief betrokken is bij de jaarlijkse organisatie van de Klaverblad Eksposion ’71 BeachCup. Daarnaast is hij ook al enkele jaren vertrouwenscontactpersoon binnen onze vereniging.

Tom van harte gefeliciteerd met je verdiende benoeming!

12,5-jarig jubileum William Weijmans

Maar niet alleen Tom werd tijdens de seizoensafsluiting in hete zonnetje gezet. Ook onze erevoorzitter William Weijmans ontving uit handen van het bestuur een bloemetje en cadeaubon. Hij werd in het zonnetje gezet voor zijn 12,5-jarig lidmaatschap.

In 2010 klopte een student bij onze vereniging aan met de vraag of hij voor zijn opleiding een handbaltoernooi mocht organiseren. De toenmalige voorzitter gaf zijn akkoord en deze student ging aan de slag. We hadden toen nog geen idee wie hij was en wat hij allemaal in de jaren erna voor onze vereniging zou gaan betekenen.

Na een geslaagd toernooi was deze student steeds vaker in de Gulickhal te vinden en op 31 augustus 2011 werd hij officieel lid van onze vereniging.

Na kort op het doel te hebben gestaan, ging hij aan de slag als vrijwilliger. En wat mochten wij ons gelukkig prijzen dat hij in 2010 ervoor koos om bij onze vereniging aan te kloppen.

Oplossingsgericht, enthousiast, posititief en gedreven ging hij bij onze mooie club aan de slag. Wat hij in de afgelopen 12,5 jaar allemaal voor onze vereniging hebt betekent is met geen pen te beschrijven. Voor al zijn waardevolle werkzaamheden werd hij op 17 juli 2022 benoemd tot erevoorzitter.

William, gefeliciteerd voor je 12,5-jarig jubileum!