Jammer dat je misschien je lidmaatschap bij handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 wilt beëindigen. We zullen er niet omheen draaien, we behouden je graag als lid. Samen kunnen we binnen onze familievereniging nog veel sportieve en gezellige momenten beleven!

Algemene informatie beëindigen lidmaatschap

Het beëindigen van je lidmaatschap kan bij onze vereniging slechts tegen het einde van het lopende kwartaal met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken. Je dient je dan schriftelijk af te melden via het onderstaand afmeldformulier. Maar om te voorkomen dat je team en de vereniging niet voor onnodige uitdagingen komen te staan, willen wij je wel vriendelijk verzoeken om je pas na het voltooien van de reguliere zaalcompetitie af te melden.  

Wanneer je je in de loop van een kwartaal afmeldt als lid van de vereniging, blijf je – met uitzondering van overlijden of verhuizing buiten de gemeentegrens van Venlo – desniettemin de bijdragen voor het gehele kwartaal verschuldigd. Na dit kwartaal zal de penningmeester je automatische incasso stopzetten. 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen, kun je nog altijd contact opnemen met onze secretaris, Anita Polmans info@eksplosion71.nl.

Opzegformulier

Voornaam
Achternaam
Team
Reden afmelding
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.