Seizoensafsluiting


Seizoensafsluiting: Kom Feesten met Ons op Vrijdag 28 Juni!

Het einde van het seizoen nadert en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. We nodigen jou en je ouders, partner, broertjes en zusjes uit om samen met ons het seizoen gezellig af te sluiten op vrijdag 28 juni. Het belooft een geweldige avond te worden vol lekker eten en heel veel gezelligheid.

Programma:

  • 18:00 – 20:00 | Barbecue: We beginnen de avond met een heerlijke barbecue. Van sappige hamburgers tot smaakvolle salades, er is voor ieder wat wils. Dit jaar vragen we een kleine bijdrage van €5 per persoon om de kosten te dekken. Vergeet niet om je van tevoren aan te melden zodat we voldoende eten kunnen voorbereiden. De barbecue is de perfecte gelegenheid om nog even na te praten over het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar wat er komen gaat.
  • 20:00 | Feestavond met Foute Party Thema: Na de barbecue gaat de feestavond van start met als thema “Foute Party”. Dit betekent dat je je meest foute en creatieve outfit uit de kast kunt trekken. Denk aan opvallende kleuren, gekke accessoires en alles wat maar een glimlach op je gezicht tovert. Er is een prijs voor de beste outfit, dus doe je best en verras ons met je creativiteit! De muziek zal net zo fout en vrolijk zijn als de outfits, met een mix van guilty pleasures en bekende meezingers.

Aanmelden:

Wil je deelnemen aan de barbecue? Vergeet dan niet om je aan te melden! Dit kan eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen. De bijdrage van €5 kun je bij aankomst 28 juni contant of met de pin betalen.

Samen maken we er een fantastische avond van! Zorg dat je erbij bent en laat dit geweldige seizoensafsluitingsfeest niet aan je voorbij gaan. We kijken ernaar uit om samen met jou het seizoen op een onvergetelijke manier af te sluiten!