Sponsoren

Sponsoren steunen de vereniging met een financiële of materiële bijdrage. Dit kan zijn door sponsoring van teamkleding, (trainings)materialen of bijv. door kleine sponsoring van loterijprijzen voor onze zomerloterij.

De Verfzaak Backes en Boels Venlo

De Verfzaak Backes en Boels in Venlo is gespecialiseerd in verf, behang en laminaat. Bij De Verfzaak Backes en Boels staat alles in het teken om je klus zo eenvoudig mogelijk te maken. De specialisten geven je advies en helpen ook bij het maken van je keuze uit hun ruime assortiment. Daarnaast kun je bij de De Verfzaak Backes en Boels ook je online bestelling afhalen.

De Verfzaak Backes en Boels sponsort ten behoeve van de trainingen zes “AIR-body’s” en stelt alle materialen beschikbaar om de kantine van Sporthal Gülick te verven.

De webshop van De Verfzaak en informatie over Backes en Boels Venlo vind je op www.deverfzaak.nl
Kempen Transport bv

Snel, betrouwbaar en flexibel. Dat zijn kernwaarden waar u bij Kempen Transport op mag rekenen. Dag en nacht, de klok rond. Het geconditioneerd vervoer van groenten en fruit is hun specialiteit. Maar met eenzelfde gemak vervoeren ze alle andere goederen die gekoeld moeten worden. Hun wagenpark omvat meer dan 100 trekkende eenheden en 150 koeltrailers. De blauwwitte auto's van Kempen Transport rijden door heel Nederland, België, grote delen van Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Betrokken en deskundig personeel én een ver doorgevoerde automatisering staan garant voor kwaliteit. Daar maakt Kempen Transport zich telkens opnieuw hard voor.

Kempen Transport bv sponsort sporttassen voor de jeugdleden van handbalvereniging Klaverblad Eksplosion '71

Meer informatie over Kempen Transport bv vind je op www.kempentransport.nl